Hirdetés

A Hood: Outlaws & Legends harmadik karaktere a fizikai erőre gyúr

|

A Brawler leginkább közelről halálos és nem fél bemocskolni a kezét.

Hirdetés

A Hood: Outlaws and Legends képében valami igazán különlegeset gondolt ki a Sumo Newcastle és a Focus Home Interactive kettőse, elvégre nem minden nap kapnak a játékosok egy középkori PvPvE akciójátékot. A koncepció szerint a négy karakterosztály valamelyikével vághatunk majd neki a harcnak és kincskeresésnek, amikből kettőt már le is lepleztek: a Ranger és a Hunter után most megismerhetjük a harmadik figurát is. 

Hirdetés

Ezúttal a Brawler köszön be egy saját videóval, aki a kovácskalapácsát egy klasszisokkal nagyobb fegyverre cserélte, hogy felvegye a harcot az országát sújtó korrupcióval. A Brawler a közelharc mestere, élen jár védekezésben, a szövetségesek támogatásában és a csapatharcban, drabális pörölyével pedig képes nagy területen tisztogatni, sőt a közelben lévők ledöntésére is. Ha közelebbről is megismernétek a karaktert, akkor az alábbi gameplay trailert ne hagyjátok ki: 

A Robin Hood: Outlaws and Legends május 10-én jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S-re/X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)