Hirdetés

A Hood: Outlaws & Legends negyedik karaktere misztikus erővel harcol

|

A Mystic különleges képességekkel és mérgekkel keseríti meg az őrök életét a Hood: Outlaws & Legendsben.

Hirdetés

Sosem gondoltuk volna, hogy egy középkori PvPvE akciójáték hoz majd minket lázba, de a Sumo Newcastle-nél készülő Hood: Outlaws & Legends koncepciója megfogott minket, hiszen ki ne akarna kincseket rabolni az őrök orra elől, más játékosok kárára?

Ráadásul a játék nem csupán a végkimenetel, de a karakterek szempontjából is változatos: választhatunk az íjjal vigéckedő Ranger, a csendes gyilkosnak számító Hunter, a tanknak megfelelő Brawler és egy rejtélyes alak közül. 

A fiatal korban inkvizítorrá képzett Mystic úgy döntött, hogy fellázad a kormány vasökle ellen, és misztikus képességeit a harctéren kamatoztatja.

Hirdetés

A speciális füstjének belégzésével képes rövid időre felfedni a közeli ellenségeket, valamint meggyógyítani magát és a körülötte lévő szövetségeseket.

Mérgező füstbombáival térdre kényszerítheti az ellenfeleit, vagy nagy területre hatóan healelheti is a többieket. Képzett közelharcos, aki hatékonyan tudja támogatni a csapattársait is. 

A Hood: Outlaws & Legends várhatóan május 10-én fog befutni PC, PS4, Xbox One és Xbox Series S/X platformokra. Ti melyik karakterrel lesztek majd? Ranger, Hunter, Brawler vagy Mystic a befutó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)