Hirdetés

A Horizon: Forbidden West is csúszni fog?

|

Sok kiadó szeretne tanulni a Cyberpunk 2077 hibáiból és ha hihetünk a pletykáknak, akkor hamarosan a Guerilla Games is csatlakozhat a sorhoz.

Hirdetés

Sokan arra számítottak, hogy a Horizon: Zero Dawn várva várt folytatása is megmutatja majd magát a legutóbbi State of Play közvetítésen, viszont a Forbidden West végül nem szerepelt a bemutatott játékok között (de nem csak az maradt ki a buliból, meglehetősen ingerszegény lett a Sony idei első műsora), most pedig megjelent egy érdekes tweet, amiből talán kiderül, hogy pontosan miért is rejtegeti annyira a Sony a Guerilla Games alkotását.

A Cyberpunk 2077 enyhén szólva is ellentmondásosan sikerült megjelenése óta sok kiadó óvatosabb stratégiára váltott, így egyáltalán nem lepődnénk meg rajta, ha a Sony is rálépne egy kicsit a fékre.

Hirdetés

Általában véve persze nem szükségszerű komolyan venni az iparágról szóló tweeteket, viszont anno Anton Logvinov volt az, aki megjósolta, hogy a Horizon első része PC-re is meg fog jelenni, most pedig azt állítja, hogy a folytatást több más játékhoz hasonlóan 2022-re tolták el.

Persze, Logvinov nem adott semmilyen hiteles forrást, ami alátámasztaná az állítását, így a korábbi beteljesült jóslatától függetlenül érdemes továbbra is fenntartásokkal kezelni az ilyen kiejelentéseket, de a nagy hallgatás egyelőre semmi jót sem jelent. 

Szerintetek mi lesz a Forbidden West sorsa? Megkaphatjuk még idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)