Hirdetés

A Horizon: Forbidden West kiegészítője előtt be kell fejezned az alapjátékot

|

Hamarosan érkezik a Forbidden West DLC-je, amire ténylegesen fel kell készülniük azoknak, akik ki akarják próbálni.

Hirdetés

A Guerilla Games aranyat talált a bányában. A PlayStation egyik legfontosabb stúdiója annak idején a Killzone szériával segített eladni a Sony konzoljait, de az előző generáció futamideje alatt merész próbálkozással profilt váltott. Kiadott egy hatalmas, nyílt világú kalandot egy teljesen új világban. A rajongók nem erre számítottak, így megvolt a váltás kockázata, de végül kifizetődött a dolog.

A Horizon mostanra egy izgalmas franchise-á nőtte ki magát egy folytatással, VR spin-offal, és egy készülő Netflix adaptációval. Nem mellesleg kiváló játék lett, amely méltatlanul kevés figyelmet és elismerést kapott a nagyközönségtől, bár az Elden Ring és a God of War Ragnarök mellett némileg azért érthető ez a jelenség. Bárhogy is, a kaland következő fejezetét a Horizon: Forbidden West - Burning Shores című DLC-je fogja leszállítani még ebben a hónapban.

Hirdetés

A kiegészítő felkészítő trailere alapján úgy tűnik, hogy az új küldetések közvetlen folytatásai lesznek az alapjátéknak. Az érdeklődőknek vagy kötelezően végig kell majd pörgetniük a sztorit az új fejezet indítása előtt vagy erősen ajánlott lesz annak befejezése, mielőtt nekiugrana a Burning Shoresnak.

A Horizon: Forbidden West - Burning Shores április 19-én érkezik. Ti befejeztétek már az alapjátékot? Hogy vágtok majd neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)