Hirdetés

A Horizon Forbidden West rendezője szerint a PS4 nem fogja vissza a fejlődést

|

A beszámolója szerint kifejezetten könnyű egymás mellett fejleszteni a két konzolra.

Hirdetés

Szerencsére egyre többet tudunk meg a Horizon Forbidden Westről, az új információkkal pedig egyre csak bizakodóbbak lehetünk, hiszen egészen lenyűgöző minden, amit eddig megmutattak.

Persze néhányan furcsállják a főhősnő változásait, de ettől eltekintve káprázatosan szép a játék, melynek látványa biztosan jobbá válik még a megjelenésig. A játék rendezőjét azzal kapcsolatban kérdezték, hogy milyen hatással van a munkálatokra, hogy nem csak a legújabb generációs konzolra érkezik a játék.

Hirdetés

Mathijs de Jonge az interjúban csak megerősítette, amit már több fejlesztő is elmondott a PlayStation 5-tel kapcsolatban, miszerint nagyon könnyű a konzolra fejleszteni.

"Nem hinném, hogy bármilyen negatív hatással lenne a fejlesztésre, hogy egyszerre két konzolra készül a játék. [...] Úgy gondolom, hogy a két konzol között a legnagyobb különbség - persze a 3D hangok, a gyors töltés és a DualSense képességei - mellett, a grafikában ütközik ki."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


De Jonge tulajdonképpen elmondta, hogy könnyű egyszerre fejleszteni az előző és jelen generációra, az eltérés csak annyi, hogy a PS5-ös verzióban jelentősen több részletet tudnak megjeleníteni, ami nem csak a karaktereket, hanem a játékteret is sokkal szebbé varázsolja.

Reméljük, hogy már mindenki látta a gameplay videót, ha viszont nem, itt a tökéletes alkalom pótolni a hiányosságot:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)