Hirdetés

A Horizon Forbidden West stúdiója egy multis játékhoz toboroz fejlesztőket

|

A Horizon Zero Dawn folytatása csak jövőre jön, de a csapat már a távolabbi jövőre is készül.

Hirdetés

A Killzone széria és a Horizon Zero Dawn után izgatottan várták a játékosok, hogy mivel áll elő legközelebb a Guerrilla Games, a választásuk pedig a Horizon Forbidden Westre esett, amely azon Sony-játékok közé tartozik, amik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelennek (volt is népharag amiatt, hogy a kiadó fizetőssé akarta tenni a next-gen frissítést).

Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztőcsapat a jövőre érkező Horizon Forbidden West után szakít az egyjátékos formulával.

Hirdetés

A Video Games Chronicle forrásai szerint a Guerrilla már régóta törekszik arra, hogy kooperatív elemeket integráljon a sorozatba, és ezt a Forbidden West esetében is fontolóra vették egy ponton, aztán ezeket a terveket ideiglenesen félretették. A stúdió legújabb álláshirdetései viszont arra utalnak, hogy a következő játékuknál már számolhatunk a multival, vagy legalábbis a kooperatív mókával. A cég több pozícióra is keres tehetséges munkatársakat, például a közösségi rendszerek vezető tervezőjét is szeretnék megtalálni, akinek a segítségével "szociális interakciókat adnak a játékosoknak, hogy tartós kapcsolatokat alakíthassanak ki, és guild-szerű csoportokat hozhassanak létre a közös felfedezéshez". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Vezető író után is kutatnak, aki "széleskörű ismeretekkel rendelkezik a történetekről és a narratív tervezésről a nyílt világú szerepjátékokban, online játékokban és MMORPG-kben" egyaránt. Arra egyelőre nem találtak utalásokat az álláshirdetésekben, hogy a feltételezett többjátékos projekt a Horizon brandet bővíti vagy új IP lesz. Ti melyiknek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)