Hirdetés

A Horizon Zero Dawn és a Microsoft Flight Simulator is támogatja majd az Nvidia Anselt és Freestyle-t

|

A két játék egészen biztosan elképesztően fest majd PC-n és ezeket még tovább polírozhatjuk a videokártyagyártó speciális szoftveres szolgáltatásaival.

Hirdetés

Azt szinte készpénznek vehetjük, hogy mind a Horizon Zero Dawn PC-s portja, mind a Microsoft Flight Simulator elképesztően fest majd. Az NVIDIA Ansel és a Freestyle segítségével viszont még ezeket is szebbé tehetjük, hiszen a két funkció azt a célt szolgálja, hogy különböző filterekkel lássuk el a játékokat, a szánk íze szerint formálva a látványvilágot.

Hirdetés

Véleményem szerint a Horizon Zero Dawn ugyan egyáltalán nem igényel majd beavatkozást, hiszen még sima PlayStation 4-en is varázslatosan mutatott, de aki esetleg egy kicsit mégis testre szabná néhány filterrel, annak meglesz erre a lehetősége. Ugyanez igaz a Microsoft Flight Simulatorra is, mely kifejezetten lehengerlő grafikája miatt került fel a legtöbb ember kívánságlistájára.

Az Nvidia sok energiát fektetett abba, hogy az Ansel és a Freestyle kompatibilis legyen a legújabb GeForce Experience-szel, így nem csodáljuk, hogy két ilyen gyönyörű játékon is meg meg szeretné mutatni a cég, mire képesek a látványt módosító funkciók. 

A Horizon Zero Dawn augusztus 7-én jelenik meg a Steam és az Epic Games Store kínálatában, de a Microsoft Flight Simulator zárt béta sincs már messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)