Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn folytatása magasra teszi a lécet

|

A stúdió új álláshirdetései szerint olyan színvonalú grafikát szeretnének elérni, ami az egész ipar számára iránymutató lehet.

Hirdetés

Technikai szempontból a Guerilla Games játékai mindig is kimagaslottak a tömegből, ez pedig a 2017-es Horizon: Zero Dawn esetében sem volt másképp, hiszen Aloy kalandja még most is a PlayStation 4 egyik legszebb alkotásának mondható. Azt már tudjuk, hogy készül a folytatás, viszont most arra is fény derült, hogy a fejlesztők ezúttal a legtöbbet akarják kihozni a hardverből.

Hirdetés

A napokban egy új álláshirdetés jelent meg a Guerilla Games hivatalos oldalán, amelyben kifejezetten növényzetre szakosodott 3D grafikusokat keresnek egy projekthez, amelyet a hirdetésben egyszerűen Horizonnak hívnak. Bár alcím egyelőre nincs, nem lepődnénk meg rajta, ha a folytatás már nem a Zero Dawn alcímet viselné, hiszen ez a kifejezés inkább az első rész történetében volt igazán fontos.

A hirdetés azt is kiemeli, hogy a fejlesztők a lehető legrészletesebb grafikai élményt kívánják létrehozni, ami valószínűleg nem véletlen, hiszen a Video Games Chronicle korábbi cikke szerint több, a Sony-hoz közel álló forrás is azt állítja, hogy a játék PlayStation 5 exkluzív lesz, így biztos, hogy a Sony a konzolt is többek között ezzel a címmel szeretné majd népszerűsíteni.

Ha ez igaz, akkor a God of War és a Spider-Man folytatásaival együtt egy igen erős felhozatalt tudhat majd magáénak a Sony következő generációs konzolja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)