Hirdetés

A Horizon Zero Dawn PC-s frissítései megritkulnak a jövőben, de ennek jó oka van

|

Tegnap élesedett az 1.10-es tapasz, ami ugyan nem az utolsó, de egy darabig most nem számíthatunk újabb javításra.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn három évvel a PlayStation 4-es debütálása után a PC-re is ellátogatott. A 2020. augusztusi verzió ugyan tényleg elhozta a generáció egyik legjobb nyílt világú akciójátékát a platformra, de az akkori kiadás több sebből is vérzett, így a teszt során Kaci rá is csapott egy jó nagy "Javításra szorul" plecsnit.

Több hónapnyi javítgatás kellett ahhoz, hogy egy mostanra nagyrészt gond nélkül élvezhető játékká váljon a PC-s Horizon Zero Dawn, most pedig a Sony átcsoportosítja erőforrásait a folytatásra.

Hirdetés

Ez nem jelenti azt, hogy nem foglalkoznának a jövőben a Horizon Zero Dawn PC-s változatával: a hivatalos közleményben kiemelték, hogy továbbra is figyelik a közösségi oldalakat és a hibajelentéseket, de a tapaszok leszállítása nagyban le fog lassulni.

"Szeretnénk megköszönni a támogatásotokat, és hogy beküldtétek nekünk a hibajelentéseiteket az elmúlt hónapokban. Az információ felbecsülhetetlen szerepet játszott abban, hogy azonosítsuk és kijavítsuk a trükkösebb hibákat az 1.10-es patchcsel."

- mondták az illetékesek. A Horizon Zero Dawn már elég idős ahhoz, hogy a fejlesztőknek viszkessen a tenyere a folytatást illetően. A rajongók is nagyon árják a Horizon Forbidden Westet, ami a jelenlegi tervek szerint 2021-ben fog megjelenni PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)