Hirdetés

A Horizon Zero Dawnt egy csapatnyi bab lökte le a Steam eladási lista éléről

|

A Fall Guys jött, látott, és mindent letarolt a digitális üzletben.

Hirdetés

A Steam minden vasárnap kiad egy heti eladási toplistát, és nem volt ez másképp tegnap sem. Rengetegen arra számítottak, hogy a végre PC-re is befutott Horizon: Zero Dawn lesz az egyértelmű győztes, de a helyzet változott, amikor a játékosközösség tagjai egyszerre jöttek rá, hogy mennyire mókás is egymást lökdösni egy battle royale játékban.

Hirdetés

A Fall Guys: Ultimate Knockout elnyerte az első helyet, ráadásul kétszer került be a toplista első felébe: míg az alapkiadás van az első helyen, addig a gyűjtői ül a negyediken. A vicces, többjátékos partimóka lenyomta a Horizon Zero Dawn PC-s verzióját, és a múlt hét nagy szenzációját, a Groundedet is maga mögé állította.

A Fall Guys egy végtelenül szórakoztató, ügyességi minijáték-gyűjtemény a battle royale formulára építve: válogatott kihívásokban kell helytállnunk, hogy mi legyünk a meccs utolsó, színes, furán öltözött babfigurája. Úgy néz ki, hogy nagyjából ennyi elég is a világnak néhány mókás óra eltöltéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)