Hirdetés

A Humandkindot a játékosok bevonásával fejlesztik tovább, viszont csúszott a megjelenés

|

Az Amplitude Studios lehetőséget ad arra, hogy a rajongók megoszthassák a játékkal kapcsolatos fejlesztési ötleteiket.

Hirdetés

A 2020-as PC Gaming Show-n bemutatásra került az Amplitude Studios legújabb készülő 4X stratégiai játéka, a Humankind. Az Endless Legend és az Endless Space alkotói a legújabb trailerrel arra szólítják fel a játékosokat, hogy bátran vegyenek részt a fejlesztésben az Open Dev projekttel.

Hirdetés

A játék korai hozzáférésű változatában három kampány, a Towers of Babylon, a Battles of History és a Hold the Fort lesz elérhető, és a közösségi tapasztalatok, illetve visszajelzések alapján igyekszik bővíteni és javítani a játékon az Amplitude csapata. A bemutató egyébként nagyszerű zenei aláfestést kapott, nézzétek meg alább ti is!

A Humankind eredetileg idén debütált volna, viszont a jelenlegi tervek szerint várhatóan valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re. Az Open Dev projektről részletesebben a fejlesztőcsapat hivatalos honlapján olvashattok és regisztrálhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)