Hirdetés

A Humble Bundle maga mögött hagy két platformot

|

A Windowst használó PC-seknek így sem kell azért szomorkodniuk.

Hirdetés

A Humble Bundle kifejezetten sokat segített az évek során abban, hogy a játékosok olcsón és nem mellékesen legálisan juthassanak hozzá egy csomó címhez, hiszen nem egy olyan csomagot hoztak már nekünk, amiért mindössze egyetlen eurót kellett fizetnünk.

A csapatnak időközben lett már saját boltja, előfizetéses szolgáltatása, és a videojátékok mellett más hasznos dolgokat, például szoftvereket és könyveket is kínált. Hamarosan viszont további bővülés helyett némileg kevesebbet nyújtanak majd a srácok.

Hirdetés

A Humble csapata e-mailben értesítette felhasználóit, hogy február 1-től kezdve eltűnnek a DRM-mentes játékokat kínáló Humble Trove-ból a Mac és Linux operációs rendszereken működő verziók, így csak Windowson pörgethetjük a gyűjtemény darabjait. Persze januárban még a változásban érintett felhasználók is simán letölthetik ezeket a címeket, de azért ez így is egy elég kellemetlen helyzet.

Februártól egyébként a Humble Bundle előfizetéses szolgáltatása, a Humble Choice is megváltozik, ugyanis különböző szintek helyett egyetlen verzió lesz elérhető belőle, így 11,99 dollárért megkapjuk az adott hónap összes játékát. Emellett az előfizetők hozzáférnek még a Humble Games Collectionhöz is, ami gyakorlatilag egy gyakran bővülő, gondosan összeválogatott könyvtár lesz. Ez utóbbit a PC-kre letölthető Humble alkalmazásban találjuk majd meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)