Hirdetés

A Humble Bundle új csomagjában a Daedalic játékaié a főszerep

|

Olyan hangulatos címeket zsebelhetünk be bagóért, mint a The Suicide of Rachel Foster, a Ken Follett's The Pillars of the Earth és a State of Mind.

Hirdetés

A Humble Bundle felületén jelenleg is olyan visszautasíthatatlan ajánlatok futnak, mint a Telltale-rajongókat célzó Summer Adventure Games és egy kisebb Warhammer kollekció, de máris elrajtolt egy újabb csomag, amely kifejezetten a Daedalic Entertainment varázslatos játékaira koncentrál. 

Hirdetés

Már egy euró elköltésével is három további névvel (The Night of the Rabbit, Fire!, A Year of Rain) gazdagíthatjuk a Steam-gyűjteményt, de ha hajlandóak vagyunk szélesebbre tárni a pénztárcát, akkor 2500 forint körüli áron további négyet adhatunk hozzá a tasakhoz (köztük az általam tesztelt State of Minddal, amit tényleg megéri kipróbálni). Kevesebb, mint 5000 forintért a fentieken kívül már a Ken Follett's The Pillars of the Earth, a The Suicide of Rachel Foster és az Iron Danger is jár, így 11 hangulatos alkotásra csaphatunk le egy családi mozizás áráért. 

Azt se felejtsük el, hogy a Humble Daedalic Bundle behúzásával támogathatunk különböző jótékonysági szervezeteket is, szóval egyszerre tehetünk jót másokkal és magunkkal is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)