Hirdetés

A Humble Indie Bundle 2 lezáródott, nagy sikerrel.

|

Igen nagy sikerrel zárult a független fejlesztők karitatív összefogása.

Hirdetés

December 14-én indult a második (remélhetőleg ezentúl évenként megrendezésre kerülő) akció, amelyben 5 független játékot árultak együtt (Osmos, Machinarium, Braid, Revenge of Titans, Cortex Command) annyiért, amennyit a felhasználó fizetett értük.  

A játékok PC-re, Macre és Linuxra is kijöttek. A hivatalos oldal szerint 232849 csomagot vásároltak meg a játékosok átlagban 7,83 dollárt fizetve. A Linux felhasználók voltak a legnagylelkűbbek, átlagban 13,76 dollárral. A teljes bevétel 1823649,49 dollár volt.

December 22-én (hogy feltegyék az i-re a pontot) a jótékonyság szervezői ingyen odaadták a tavalyi Humble Indie Bundle hat játékát is a hozzájárulóknak. 

Reméljük, hogy jövőre ilyenkor majd a Humble Indie Bundle 3 eredményeiről is beszámolhatunk majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)