Hirdetés

A Hunt: Showdown új térképén egy egészen különleges mesehős lakik

|

A DreamWorks zöld ogréje sem maradhatott ki a Hunt: Showdown virtuális mocsarából.

Hirdetés

Az eredetileg Hunt: Horrors of the Gilded Age-ként készült játék koncepcióját végül a Crytek más formában és más címmel vitte tovább, amiből egy különleges hibrid született a kompetitív Hunt: Showdown képében.

A CryEngine-re épülő lövölde egyszerre célozta meg a szörnyvadászatra kiéhezett játékosok PvE és PvP iránti igényét is, a csapat pedig folyamatos frissítésekkel próbálja elérni, hogy ne néptelenedjenek el a szerverek. A pandémia miatt sajnos ők is számos tartalommal megcsúsztak, de így is van mindig valami újdonság, amit fel lehet fedezni a játékban.

Hirdetés

Ilyen lehet például egy easter egg is, amit a Hunt: Showdown egyik játékosa a Redditen fedett fel. A jópofa kikacsintás a DeSalle térképen kapott helyet, amely egyelőre még csak a tesztszervereken próbálgatható, mielőtt nyáron megérkezne mindenki számára.

A tesztelők között volt a fórum egyik felhasználója, zzilla8 is, aki az alábbi kép kíséretében árulta el, hogy Shrek kunyhója megtalálható a helyszínen, valahol a bal alsó sarokban kell majd kutakodni utána a felfedező szerint. 

Persze nem ez a legelső popkulturális utalás a Hunt: Showdown-ban, voltak már benne Die Hard és Vissza a jövőbe easter eggek is. Ha publikussá válik az új pálya, mindenképp kutassátok fel ti is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)