Hirdetés

A Jak and Daxter rajongók csalódni fognak a Naughty Dog új projektjeiben

|

Bármennyire is kampányolnak a klasszikus széria szerelmesei, egy darabig még biztosan nem kapunk új epizódot.

Hirdetés

A Naughty Dog többször is elhintette a közelmúltban, hogy több új projekten is dolgoznak. A srácok több vasat is tartanak most a tűzben, így érthető, hogy sokan reménykedtek egy esetleges Jak and Daxter folytatásban.

A stúdió elnöke, Evan Wells jött elrontani a bulit: a legutóbbi nyilatkozatában tisztázta, hogy sajnos nem, a Jak and Daxter új epizódja nincs a készülő játékok listáján.

Hirdetés

Wells hozzátette, hogy rengeteg kommentet, tweetet és üzenetet kaptak a sorozat rajongóitól, és ő maga is nagyon örülne egy új Jak epizódnak, ha másért nem is, hát azért, hogy Jak és Daxter szerelmeseit meglephessék egy újdonsággal. Ettől függetlenül a piac most nem úgy működik mint egy évtizeddel ezelőtt, és egyáltalán nem biztos, hogy a piac egészén jól szerepelne egy újabb akcióplatformer játék.

Persze soha ne mondd, hogy soha, és a közelmúltban több elfeledett széria is visszatért hamvaiból. Ettől függetlenül egy jó darabig nem érdemes gyűjtögetni a Jak 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)