Hirdetés

A játék, amiben két dollárért szellenthetsz

|

A Killzone: Shadow Fall új DLC-jében elég érdekes a felhozatal. Nincsenek skinek, vagy új fegyverek. Plankelhetsz és bátran elereszthetsz egy-két galambot.

Hirdetés

Killzone: Shadow Fallal kapcsolatban az Intercept óta nem sok minden történt, amiről érdemes lett volna beszámolni és az új kiegészítőről is csak azért írok, mert nem egészen értem a dolgot.

Adott ugye a PlayStation 4 megjelenésére készült csudaszép lövölde, a Killzone: Shadow Fall. A játék egy csöppet elmaradt attól, amit egy jelenlegi generációs lövöldétől várna az ember, de a fejlesztők később több frissítéssel és kiegészítővel igyekeztek javítani a helyzeten. Most pedig eljutottunk odáig, hogy kedvedre finghatsz a játékban.

A Killzone: Shadow Fall Fun & Games Spotlight Pack a hivatalos leírás szerint abban segít, hogy "megmutasd a legyőzött ellenségeidnek, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni". Ennek fényében ez az Add-on lényegében annyit tud, hogy a játékosok eregethetik a galambokat, plankelhetnek és egyéb "komikus mozdulatsorokat" csinálhatnak a játékban.

A planking megvan? Úgy egy éve volt nem nagyon vicces.

Szóval lényegében ennyit tud a Killzone: Shadow Fall új Add-onja, aminek ugyan egész biztosan meglesz a maga kis közössége, sőt, akár még el is mosolyodnék rajta, ha mindezért nem kellene 1,99 dollárt fizetni. Nem az árról van szó, mert ez tényleg egy jelképes összeg, hanem arról, hogy ez aztán tényleg nem olyasmi, amiért illik pénzt kérni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)