Hirdetés

A játékmenet alapján is hamisítatlan Left 4 Dead érzést ígér az alkotók új játéka

|

A Back 4 Blood alfatesztje tegnap startolt el, a fejlesztők pedig rögtön közvetítettek is belőle egy kicsit, mi pedig nagyon elégedettek vagyunk a látottakkal.

Hirdetés

A Left 4 Dead kétségtelenül egy új műfajt teremtett a zombis shootereken belül, amit rengetegen lovagoltak meg azóta. Ettől függetlenül rengetegen vártuk a kooperatív lövölde harmadik részét, de persze mind tudjuk, hogy a Valve-nek nem erőssége a trilógiák gyártása. A Turtle Rock Studios így a saját kezébe vette a dolgot és inkább nekiállt a Back 4 Bloodnak, mely az első képek alapján pontosan azt nyújtja, amit ígér: hamisítatlan Left 4 Dead élményt.

Hirdetés

Tegnap kezdődött meg a játék alfatesztje, mely egészen december 21-ig, azaz jövő hétfőig tart. Ennek örömére a fejlesztők is streamletek egyet a játékból, emellett meséltek is egy kicsit, így bepillanthattunk a kulisszák mögé. A játékmenet egyelőre pontosan olyan, mint amire vágytunk: rengeteg zombi (akiket itt riddeneknek hívnak), a kínosság határát súroló egysorosok, négy túlélő és egy mázsa fegyver.

A kaland ránézésre játékélményben pontosan azt nyújtja, amit annak idején a Left 4 Dead, azonban immáron sokkal szebb környezetet kapunk. Persze ellenfelek tekintetében találunk pár új lényt, de azért fel-fel bukkannak az elődből ismert zombitípusok. Mi lennénk persze az utolsók, akik ezt a Turtle Rock szemére vetnénk, sokkal inkább arra várunk, hogy mikor eshetünk neki az aprításnak komákkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)