Hirdetés

A játékosok bocsánatáért esedeznek a The Lord of the Rings: Gollum fejlesztői

|

Ők is tisztában vannak vele, hogy nem ilyen állapotban kellett volna kiadni.

Hirdetés

Tragikomédia, ami a legújabb A Gyűrűk Ura játék körül zajlik: már eleve azt sem értettük, hogy az egyébként nagyszerű kalandjátékokat fejlesztő Daedalic miért pont Gollamot választotta alkotása főhőséül, illetve ha már egyszer így tett, akkor miért nem igyekezett inkább abban a műfajban alkotni valamit, amelyikhez ténylegesen is ért.

A következményeket mindannyian láttuk: a Metacriticen a lehetséges 100-ból 41 pontot ért el a PC-s verzió és 35-öt a PS5-ös, az xboxos változatról pedig azért nem olvashattok, mert abból egyszerűen nem kapott kódot a sajtó. Képzelhetitek milyen állapotban lehet. A Steamen eddig mindössze 116 értékelés született, és azoknak csak a 30 százaléka pozitív.

Hirdetés

A nem túl lelkes fogadtatást látva a stúdió ugyanazt tette, amit már más fejlesztőcsapatok is, ha hasonló helyzetben találták magukat: szívhez szóló Twitter-bejegyzésben kérték a mélyen tisztelt publikum bocsánatát, mert a The Lord of The Rings: Gollumnak nem sikerült megfelelnie az elvárásoknak. Már dolgoznak a bugok kigyomlálásán, de továbbra is figyelnek és hallgatnak a közösség visszajelzéseire, megszívlelik a tanácsokat, és mindent elkövetnek azért, hogy helyrepofozzák a játékot.

Ti mit gondoltok, lehet még esélye Szméagol első önálló kalandjának?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)