Hirdetés

A játékosok bővített visszatérítési időt követelnek a Microsoft Flight Simulatorra

|

Mivel a letöltés nagy része a játék indítása után zajlik, sokaknak esélyük sincs kipróbálni, mielőtt lejárna a visszatérítést garantáló 2 óra.

Hirdetés

Amikor valaki elindítja a Microsoft Flight Simulator letöltését, eleinte valójában csak az indításhoz szükséges fájlokat húzza le a Steam. A nagyjából 150GB-os csomag további részét a játékon belül telepíti a kliens, ami több óráig is eltarthat még komolyabb sávszél esetén is. Sokaknak ez bőven felemészti azt a 2 órát, amin belül a Valve garantáltan visszatéríti a játék vételárát, amennyiben valami probléma merül fel.

Hirdetés

A Steam játékidő-mérője ugyanis azonnal elindul, amint elindítjuk a klienst, és méri az időt, akár játszunk, akár csak letöltünk. Egy Eurogamer-olvasó elmondta, hogy az 500MB-os kapcsolatával is három órányi játékidőt mért a Steam, mire egyáltalán kipróbálhatta a játékot magát. Voltak, akik ennél is szerencsétlenebbül jártak, és sokan emiatt szeretnék, hogy a Steam kitolja a visszatérítési időhatárt.

A játék egyébként jelenleg nagyrészt pozitív visszhangokat kapott, de ez a technikai probléma beárnyékolhatja a megjelenést. Valószínűleg megérti a Valve a panaszokat és az érveket, előfordult már, hogy elengedte a limitet, ha indokoltnak látta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)