Hirdetés

A játékosok megtalálták a Minecraft népszerű rémmeséjének világát

|

Már bárki szabadon felfedezheti az ijesztő Herobrine-hoz kapcsolódó seedet.

Hirdetés

Valószínűleg sokan hallottatok már az úgynevezett creepypastákról, amelyek általában interneten terjedő, felhasználók által kitalált horrorlegendák, amelyek közül talán Slender Man a legismertebb, hiszen nemcsak videojátékokat, de még filmet is készítettek róla. A Minecraft világa is ihletett már ilyen rémmeséket, elég csak például Herobrine-ra gondolni, akivel már sok évvel ezelőtt, egészen pontosan 2010-ben találkozhattak az internetezők.

Később aztán egy Copeland nevű streamer képekkel igyekezett bizonyítani a furcsa karakter létezését, aki szinte a megszólalásig hasonlít Minecraft Steve-re, csak épp teljesen fehérek a szemei, és elvileg olyan nyomok utalnak a jelenlétére, mint a 2x2-es alagutak, az óceán közepén rejtőző kicsi piramisok, vagy éppen a levél nélküli fák. A creepypasta szerint Herobrine nem más, mint a játékot kitaláló Notch halott testvére, akit valahogy belerakott az alkotásába. Mindez persze alaposan ráhozhatja a frászt jó néhány játékosra, ám a helyzet az, hogy Herobrine nem létezik a játék eredeti változatában, és Notch-nak soha nem volt testvére.

Hirdetés

Ugyanakkor a creepypastához köthető játékbeli világ nagyon is valós, és a Minecraft egyik funkciójának hála sikerült is rábukkanni. A seedeknek köszönhetően ugyanis tökéletesen újra lehet alkotni bizonyos pályákat, és néhány játékos végre hozzájutott a Herobrine-os világ létrehozásához szükséges adatokhoz, amiket ezen az oldalon meg is találhattok, ha lecsekkolnátok a rémtörténet otthonául szolgáló pályát.

Ti hallottatok már korábban Herobrine legendájáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)