Hirdetés

A játékosok nem az új címekre, hanem a folytatásokra várnak idén

|

A Nielsen felmérése alapján kiderül, hogy a játékosok sokkal jobban várják egy-egy széria következő epizódját, mint a teljesen új játékokat.

Hirdetés

Bár számos izgalmas újdonság vár ránk az idén, be kell vallanunk, mi is inkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy adott történet hogyan folytatódik, hogyan ér véget, vagy hogy egy sorozat folytatása hozza-e az előd színvonalát.

Az Egyesült Államokban végzett felmérés alapján 2012 legjobban várt játékai közé tartozik Xbox 360-on a Halo 4, az Assassin's Creed III, a Max Payne 3, a Madden NFL 13, a Resident Evil 6 és a Ghost Recon: Future Soldier, a PlayStation 3-mal rendelkezők pedig az Assassin's Creed III-at, a Max Payne 3-at, a Madden NFL 13-at, a Resident Evil 6-ot és a Medal of Honor: Warfightert várják a legjobban. Természetesen a Wii-seket is megkérdezték, ők a Madden NFL 13-at és az Activision Battleshipjét jobban várják, mint a Nintendo által kiadandó The Last Story-t és a Xenoblade Chronicles-t. A Microsoft és Sony konzoljainak birtoklói egyaránt kíváncsiak az új Tomb Raiderre, a Bioshock: Infinite-ra és az NCAA Football 13-ra is. A PC-sek sajnos kimaradtak ebből a körből, szívesen vennénk, ha ezt a hiányt a kommentekben pótolnátok.

Költészet napjára:

Assassinok, zombik, kommandósok hada
Ezt várja a jónép, s mit megkövetel a haza
Az a Bioshock új része, no meg Lara Croft bája
De csak a konzolos csapatnak járt itt még a szája
Nosza, rajta PC-s koma, mondd el nekünk bátran
Mi az, mitől a nyál összefut a szádban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)