Hirdetés

A játékosok szívják meg az Epic és az Apple újabb csörtéjét

|

Egymásra mutogatnak a felek, de ez nem változtat azon, hogy a macOS-en játszók már csak rövid ideig élvezhetik a Fortnite PvE részét.

Hirdetés

Továbbra sincs igazán kibékülve egymással az Epic Games és az Apple, repkednek a jogi pofonok, és ezt már a játékosok is kezdik megérezni, hiszen időközben egész egyszerűen kihajították az App Store-ból a Fortnite-ot. Közben már az almás vállalat is pert indított, szóval elhúzódó ügyre számíthatunk, ráadásul nemsokára újabb negatív fejleménnyel kell szembenézniük a rajongóknak.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy szeptember 23-tól kezdve nem lesz játszható macOS-en a Fortnite: Save the World. A stúdió közleménye szerint az Apple miatt nem tudnak patcheket és javításokat megjelentetni a platformra, és mivel az érkező 14.20-as verzió problémákat okoz a 13.40-es verziót használok számára, ezért jobbnak látták lelőni az egészet.

Tekintettel arra, hogy a játék Save the World része fizetős, az Epic visszatéríti a pénzét azoknak, akik 2019. szeptember 17. és 2020. szeptember 17. között bevásárolták magukat a játékba, és természetesen az ez idő alatt játékbeli loot boxokra elköltött V-Buckok árát is visszakapják a platform játékosai.

Egyébként tegnap óta már nem is lehet vásárolni Starter Packeket macOS-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)