Hirdetés

A játékvilág legjobb lova

|

Az MTV Multiplayer úgy döntött, hogy olyan díjat oszt, amilyet eddig még senki: kihirdetik a játékvilág első számú lovát

Hirdetés

A döntést nem aprózták el: nagy nevű zsűrit kértek fel a szavazásra, melynek tagjai közt megtalálhatjuk Ken Levine-t (BioShock, System Shock) és Mike "Gabe" Krahulikot (Penny Arcade) is. A győztes pedig...dobpergés... Epona, Link hátasa a Legend of Zelda három részéből (Ocarina of Time, Majora's Mask és Twilight Princess). Persze az eredmény a Zelda játékok hatalmas kultusza miatt előre borítékolható volt, ami azonban meglepő, hogy az olvasók mégis mást jelöltek meg győztesnek: Agrot, a Shadow of Colossus főhősének hűséges hátasát. A két ló közül azonban csak az egyik juthat tovább, hogy megküzdjön a többi állattal. Reméljük, hogy verekedés nem lesz a dologból.

 

epona.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)