Hirdetés

A jelenlegi generációs konzolokra is megjelenik ez A Gyűrűk Ura játék

|

Nemcsak PC-n és a hamarosan debütáló gépeken kalandozhatunk majd Gollammal.

Hirdetés

Teljesen új A Gyűrűk Ura-játékon dolgozik a német Daedalic Entertainment, amiben Tolkien meséjének egyik központi szereplőjét, a tragikus sorsú Gollamot terelgethetjük. Az ehhez tökéletesen illő The Lord of the Rings: Gollum címet viselő játékból nemrég láthattunk játékmenetet, Egy friss bejelentésből pedig kiderült, hogy még több platformra meg fog jelenni.

Hirdetés

Eleinte úgy volt, hogy csak PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re jelenik meg a The Lord of the Rings: Gollum. Azonban a napokban kiderült, hogy az előbb említett platformokon felül PlayStation 4-en, Xbox One-on, és még Nintendo Switch-en is elérhető lesz a játék, tehát azok sem maradnak ki a lopakodós mókából, akik még egy ideig a jelenlegi generációs konzolokat kívánják használni.

A Daedalic friss játéka egyébként valamikor 2021-ben jelenik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)