Hirdetés

A Jericho készítői a Konaminak dolgoznak

|

A Clive Barker’s Jericho készítőit bízta meg a Konami, hogy egy jelenleg még titkos projecten dolgozzanak. A találgatások megindultak…

Hirdetés

Bár a júniusban megjelenő PS3-as Metal Gear Solid 4-el a Konami hatalmas címet tesz majd le az asztalra, azonban a japán kiadó ezen és a The Collective által hegesztett Silent Hill 5-ön kívül eddig nem nagyon kecsegtetett minket a jövőre nézve. Mindezidáig… Ugyanis nemrég jelentették be, hogy megbízták a Mercury Steamet egy jelenleg még titkos projecttel, amelyik Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt megjelenik majd. A találgatások persze meg is indultak és sokan a Castlevania újabb 3D-s részére tippelnek, hiszen a Konami nagyobb brandjei közül ez az, amelyre igencsak ráférne már egy modern konzolokra tervezett folytatás. Bár a Jericho nem aratott osztatlan sikert a kritikusok, illetve játékosok körében, azért az ember elgondolkozik, hogy ezzel a motorral milyen ütős Castlevaniát lehetne készíteni teljes 3D-ben… Persze egyelőre még nem tudni, tényleg erről van-e a szó, de ahogy többet tudunk az ügyről, azonnal megírjuk.

clive-barkers-jericho-20070927091926640.jpg
 
castlevania.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)