Hirdetés

A Judgment is generációt ugrik, és nem csak next-gen konzolokra jön

|

A 2018-ban megjelent PS4-exkluzív most már nem lesz többé exkluzív.

Hirdetés

A Sega által kiadott, Ryu Ga Gotoku Studio fejlesztette Judgment április 23-án PlayStation 5-re, Xbox Series X és S konzolokra, illetőleg Google Stadiára is megérkezik, jelentette be nemrég a két cég.

Mivel immár nem csak a Sony masináján lesz nyúzható a játék, ezért tényleg újrakiadásra számítsunk, ne szimplán az amúgy PS5-ön is játszható PS4-es verzió next-gen frissítésére: ez a változat már 60 fps-re képes, rövidebb töltési idővel apellál, továbbá minden eddig megjelent DLC-t is hozzácsapnak, mindezt 39,99 dollárért.

Hirdetés

A Yakuza széria spinoffjaként szolgáló Judgment eredetileg 2018 decemberében jelent meg Japánban, a világ többi részén 2019 júniusában. Benne a franchise egy vadiúj karakterét, az ügyvédből magánynyomozóvá avanzsált Jagami Takajukit irányíthatjuk, hogy levadásszunk Kamurocsóban egy sorozatgyilkost. Judgement tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

A bejelentéshez trailer is érkezett, íme:

Ti játszottatok a Judgmenttel PS4-en? Akinek kimaradt, az tervezi a három platform valamelyikén pótolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)