Hirdetés

A Jurassic World Evolution 2 az új filmmel kapcsolatos tartalmakat kap

|

A Jurassic World: Világuralom nem csak a mozikban hasít majd.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelent meg a Frontier Developments menedzselős stratégiai játéka, a dinoszaurusz-rajongókat megcélzó Jurassic World Evolution 2, amelyben minden eddiginél részletesebben egyengethettük egy dinópark életét, miközben kezelnünk kellett az egyik pillanatról a másikra kitörő káoszt is.

Aki kimaradt a mókából, az egy Game Pass előfizetéssel lazán becsatlakozhat PC-n és Xboxon is, ugyanis a játék nemrég bekerült a Microsoft szolgáltatásába, ráadásul hamarosan kapni fog egy olyan DLC-t is, ami összeköti a legújabb Jurassic World filmmel. 

Hirdetés

A Dominion Biosyn a Jurassic World: Világuralomból merítő tartalmi csomag lesz, a készítők szerint ez a játék eddigi legnagyobb DLC-je. Magával hoz egy új kampányt, amelyben a játékosoknak egy kutatótelepet kell megépíteniük, ebből pedig Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern és Campbell Scott sem maradhatnak ki, akik értelemszerűen saját karaktereiket szinkronizálják. A kampány új funkciójának köszönhetően ritka génállományokat áshatunk ki borostyánbányákban, amikkel tollas őslényfajokat hozhatunk létre. Ilyen a vad territoriális lombevő Therizinosaurus és az intelligens falkavadász  Pyroraptor, de rajtuk kívül bekerül még a húsevő Dimetrodon és minden idők egyik legnagyobb repülő állata, a Quetzalcoatlus is. 

Emellett láthatatlan kerítéseket barkácsolhatunk a kiállított élőlények elszigetelésére, egy új és gyors szállítórendszert építhetünk a személyzet hatékonyabb mozgatására, új dinoszauruszváltozatokat és skineket használhatunk, valamint felfedezhetjük a Chaos Theory mód új szkenárióját a lenyűgöző Sierra Nevada-i környezetben, amit a Jurassic World: Világuralom eseményei ihlettek. 

A Jurassic World Evolution 2 - Dominion Biosyn DLC június 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation5-re és Xbox Series S/X-re, és körülbelül 8000 forintba fog kerülni. Szerencsére annak sem kell szomorkodnia, aki nem szeretne költeni rá, ugyanis a csomaggal együtt jön egy ingyenes tartalmi frissítés is, ami olyan újdonságokat hoz, mint az új dinoszaurusz-szállítási fejlesztések és a Chaos Theory pályák Challenge módban való végigjátszása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)