Hirdetés

A Just Cause csapata eddigi legnagyobb játékán dolgozik éppen

|

Az Avalanche álláshirdetései meséltek picit az új projektről.

Hirdetés

Még tavasszal számoltunk be róla, hogy a Just Cause franchise-ról is ismert Avalanche Studios (vagyis már Avalanche Studios Group) három csapatra oszlott, és mindhárom divízió mással foglalkozik majd a jövőben. Az Avalanche Studios a Just Cause és Rage 2 kaliberű AAA-játékokat készít, az Expansive Worlds a theHunter: Call of the Wildhoz hasonló tartalmakat szállít, a Generation Zerót jegyző Systemic Reaction pedig egy vadonatúj FPS-en dolgozik. 

Hirdetés

Ezúttal a Just Cause szériáért felelős "fő" stúdió vadonatúj címe került kicsit fókuszba, miután a harmadik részt készítő Avalanche Studios New York-i divíziója álláshirdetéseket tett közzé. A cég különböző területekre keres szakembereket, a leírások alapján pedig biztosak lehetünk benne, hogy nem egy kisebb hangvételű alkotással folytatják majd a pályafutásukat, hiszen "az eddigi legnagyobb és legnagyszerűbb AAA-projektjük" formálódik éppen. 

Kiderült továbbá, hogy mindenképpen egy nyitott világú játékra számíthatunk, amely nem meglepő Rico Rodriguez kalandjai után, az viszont már érdekesebb, hogy az egyik álláshirdetés szerint a csapat szeretné az animációk minőségét is a következő szintre emelni. A rendelkezésre álló kevéske információ alapján két forgatókönyv lehetséges: vagy egy még tartalmasabb Just Cause készül, vagy egy teljesen új IP, amely minden eddigi Avalanche játéknál nagyobb, szebb és nyitottabb lesz. Ti melyik változatnak örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)