Hirdetés

A Kelet szajhája és Mad Max az L.A. Noire fejlesztőinek következő két játéka

|

A Team Bondi lerázta magáról a Rockstar láncait és összeállt a Mad Max filmek rendezőjével.

Hirdetés

KMM (Kennedy Miller Mitchell) Interactive, ez az a név, amit érdemes megjegyeznünk, ha figyelemmel kísérjük a kenguruk földjének játékiparát. Ez az a stúdió, ami felszívta a Team Bondi veteránjait is, és egészen véletlenül alapítói és tulajdonosai között található George Miller, aki világhírű színészt faragott Mel Gibsonból.

Ennek következtében a KMM szoros kapcsolatban áll a Dr. D Studios-szal, ami Millerék produkciós cége, és olyan franchise-ok felett gyakorolja az ellenőrzést, mint a Táncoló talpak, és a már említett Mad Max. Az L.A. Noire-t kalapáló srácok éppen időben érkeztek ahhoz, hogy besegítsenek a Happy Feet 2 videojáték utolsó simításaiba (sőt még az animációs filmen is dolgoztak), mielőtt belevágtak volna a KMM párhuzamosan futó további projektjeibe.

Képzeljük el ugyanezt kínai feliratokkal, neonreklámokkal és mandulavágású szemekkel.



Ezek közül az egyik a Mad Max 4: Fury Road adaptációja, amit a Warner Bros. Interactive fog kiadni, a másik pedig Brendan McNamara (egykori Team Bondi alapító és L. A. Noire vezető dizájner) következő játéka Whore of the Orient címmel. A kifejezés (Whore of the Orient, Paris of the East - A Kelet szajhája, Kelet Párizsa) Sanghajra, vagyis Kína legnagyobb városára utal. McNamara még azelőtt, hogy a játék címe, és a történet színhelye kiderült volna mindössze annyit árult el róla, hogy a huszadik század egyik legnagyobb, el nem mesélt történetét mutatja be.
Izgatottan várjuk a részleteket.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)