Hirdetés

A kezdetek óta várt alap funkciót hoz a Sea of Thieves következő frissítése

|

A hetedik szezonban érkező pakkal lesz csak igazán teljes a pixelkalózok élete.

Hirdetés

A 30 millió feletti játékossal büszkélkedő Sea of Thieves legelkötelezettebb tengeri haramiái már több mint 4 éve róják a nagy kékséget, s mivel ez az Xbox Game Studios egyik legsikeresebb címe, nem volt kérdés, hogy ott lesz az Xbox & Bethesda Games Showcase-en is.

A fejlesztő Rare egy dalolászós trailerrel készült a műsorra, melyben a júliusban startoló hetedik szezon, a Captains of Adventure jóságaival igyekeztek elcsábítani az érdeklődőket, köztük egy régen várt funkcióval, ami már nagyon hiányzott a repertoárból.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Captancy Update-tel megérkező lehetőség a hajónk elnevezésére, mert hát ki ne szeretné a saját maga által kiagyalt névtábla alatt szelni a habokat? A Captaincy Update-et eredetileg a játék egyik korai megjelenés utáni tartalmának szánták, ám a Sea of Thieves kissé rázós indulása miatt évekre parkolópályára került, és sokan már úgy tekintettek rá, mint Columbo feleségére, akiről csak beszélünk és beszélünk, de sosem láthatjuk.

A fejlesztők viszont most kamatostól szolgálják meg a türelmet, és egy csokor újdonsággal készülnek a rajongóknak. A névadás mellett dönthetünk a hajónk felszereléséről, kidekorálhatjuk a kabinunkat, feljegyezhetjük az utazásunkat a hajónaplóba és jönnek az ún. "kapitányi utazások" (Captain's Voyages) is, ám ez utóbbiakról nem árulták el, hogy pontosan mik is lesznek. Mindemellett beváltási pontokkal bővül a játéktér, hogy megkönnyítsék a lootunk értékesítését.

A hetedik szezon rajtjának pontos dátuma továbbra sem ismert, egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor július végén indul az év elején még júniusi premierrel beharangozott, de technikai gondok miatt elhalasztott móka.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)