Hirdetés

A kiadó szerint nem a valódi Cyberpunk 2077 DLC-k nevei szivárogtak ki

|

Tagadja a CD Projekt RED, hogy azok a DLC tartalmak érkeznének a Cyberpunk 2077-hez, amiket a napokban kiszivárogtatott valaki.

Hirdetés

Az adatbányászoknak köszönhetően néhány napja megtudtuk, hogy mik lehetnek a jövőben érkező Cyberpunk 2077 DLC-k nevei. Ezeket az információkat az Epic Games Store kódjaiból sikerült kiolvasni, most azonban úgy tűnik, hogy feleslegesen.

A CD Projekt RED nemrégiben kiadta a játék 1.2-es frissítését, mely hatalmas mérete ellenére még mindig nem tudta teljesen egyenesbe tenni a megjelenés óta szenvedő játékot. Ugyan további javítások is várhatóak, lassan a kiegészítő tartalmak is elkezdenek érkezni, ezekről azonban biztosat még senki sem tud.

Hirdetés

Az IGN.com emailben kereste meg a CD Projekt csapatát, akik a válaszüzenetükben megerősítették, hogy a hét közben kiszivárgott információk tévesek, nem ezek lesznek tehát a jövőben érkező Cyberpunk 2077 tartalmak. Felmerül a kérdés, hogy akkor mik voltak ezek és mi lesz helyettük?

A fejlesztők megerősítették, hogy továbbra is tervben vannak ingyenes kiegészítők, ahogy fizetős DLC-k is a játékhoz, ezek neveiről, megjelenési dátumukról és tartalmukról azonban csak később fognak több információt adni.

A korábban önálló projektként beharangozott többjátékos módról már kevésbé tudunk jó hírekkel beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)