Hirdetés

A Kickstarterhez fordul a Dreamfall Chapters is

|

A nemrég bejelentett játék finanszirozásában a felhasználók segítségére is szükség lesz.

Hirdetés

Pár napja adtunk hírt róla, hogy a Dreamfall Chapters már úton van a megjelenés felé, az út viszont hosszú, mondhatni a leghosszabb (kacsint-kacsint).

Ragnar Tørnquist, a Read Thread Games fejese a Rock, Paper, Shotgunnak nyilatkozva elárulta, hogy a manapság oly népszerű közösségi finanszírozáshoz fognak fordulni.

"Lesz Kickstarter" - mondta. "Nem most azonnal, de a közeljövőben lehet rá számítani. Ennek oka, hogy ugyan a Norvég Filmintézettől kaptunk némi pénzt, ez csak az előkészítési fázisra lesz elég. Ennek köszönhetően elkezdhetjük a prototípust, de hogy elkészítsük a Dreamfall Chapters végleges verzióját, több pénzre lesz szükségünk és a Kickstarterhez fogunk fordulni."

Az interjúban számos érdekes információ mellett az is elhangzott, hogy mikor hallhatunk többet a várva várt játékról.

"Többet fogunk elárulni a játékról az elkövetkezendő hetekben, ezután pedig nekilátunk az üzleti és dizájnnal kapcsolatos ügyeknek. Elkezdjük az előkészítést. Valamikor a jövő év elején már többet fogunk tudni mutatni."

"Szándékaink szerint nyiltak leszünk a fejlesztés során. Nem tervezünk rejtegetőzni és alkalmanként kiadni egy screenshotot. Teljesen átlátszók és nyiltak szeretnénk lenni, tudatni az emberekkel, hogy hol tartunk. Ennek ellenére nem fogunk folyamatosan erről beszélni, hiszen akkor nem maradna semmi a megjelenés utánra. Nemsokára teljesen elcsendesülünk, és jövő év elején már remélhetőleg sokkal többet fogunk tudni mutatni."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)