Hirdetés

A kincskeresés lesz az Apex Legends Season 5 egyik nagy újdonsága

|

Természetesen új karakter is érkezik a következő nagy frissítéssel együtt.

Hirdetés

Vészesen közeledik az Apex Legends negyedik szezonjának vége, ami azt jelenti, hogy hamarosan ismét egy nagy adag újdonsággal fog bővülni a Respawn népszerű battle royale játéka. Sőt, ezúttal egy rendhagyó mókával is készülnek a fejlesztők.

Hirdetés

A játék ötödik szezonja a Fortune's Favor nevet kapta, és a megjelenésével együtt beköszön egy vadonatúj hős is, Loba. Ám nemcsak neki örülhetnek majd a játékosok, ugyanis a Respawn egy kis kincskeresésre invitál bennünket, amely során egy ereklye kilenc darabkáját kell felkutatnunk. A Season 5 folyamán úgynevezett Treasure Packeket gyűjtögethetünk, amiből összesen 45 darab van, és minden ötödik bezsebelt pakk után feloldhatunk egy-egy Huntot.

A hetente megrendezésre kerülő Huntok Kings Canyon éjszakai változatába repítenek el minket, ahol egyedül vagy csapatostul kell szembenéznünk a ránk leselkedő veszélyekkel. Ha sikeresen vesszük az akadályokat, akkor az ereklye egy darabkájával leszünk gazdagabbak. Az összes Hunt teljesítése után egy exkluzív Weapon Charm a jutalmunk, illetve megismerhetjük a The Broken Ghost sztori egy újabb fejezetét. Ráadásul a kilenc ereklyedarab megszerzésével még több jutalmat tehetünk elérhetővé, emellett pedig fejest ugorhatunk a múltba és felfedhetünk olyan titkokat, amelyek megismerésére nem biztos, hogy készen áll az Outlands, bármit is jelentsen ez.

Ha szeretnétek egy ízelítőt kapni a hamarosan érkező izgalmakból, mindenképpen nézzétek meg az alábbi trailert!

Ti várjátok már az ötödik szezont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)