Hirdetés

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Switchre is megjelenik, dobozos kiadást is kap

|

Kicsit késve, de csak érkezik a méretes RPG hibrid kiadása is.

Hirdetés

Tavaly megjelent a Kingdoms of Amalur újrakevert kiadása, a Re-Reckoning PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. A remastertől nem esett hasra senki, de kellemes élmény volt visszatérni az Xbox 360 éra egyik elfeledett gyöngyszeméhez. Most kiderült, hogy a nintendós tábornak sem kell már sokáig nélkülöznie a játékot: márciusban jön a switches verzió is.

A játék ára ezen a platformon is 40 dollár körül fog alakulni, és dobozos kiadása is lesz azok kedvéért, akik szeretik gyűjteni a fizikai adathordozókat.

Hirdetés

A remaster több platformon is komoly gondokkal küszködött, de remélhetőleg mire elérkezünk március 16-ához, addigra ezeket kigyomlálják, és a Switch tulajdonosok egy csiszolt és minden szempontból stabilabb élményt kapnak majd. Természetesen saját trailer is jött a hordozható verzióhoz, ezt láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)