Hirdetés

A kisebb részletek után már a teljes Elden Ring trailer is kiszivárgott

|

A FromSoftware egyik legújabb alkotásáról régen láttunk hivatalos anyagot, viszont néhány szivárogtatónak köszönhetően elérhető lett egy közel kétperces videó.

Hirdetés

A FromSoftware először még a 2019-es E3 során mutatta be az Elden Ringet, amely történetének megírásában George R. R. Martin is segédkezik. A fantasy RPG-t emiatt érthetően nagyon sok játékos várja, viszont sajnos egy ideig még a hivatalos trailer bemutatására is várnunk kell. Szivárogtatások viszont előfordulnak, így most ennek hála előkerült a játék egyik bemutatója, amit eddig még senki nem láthatott.

Nemrégiben az Xbox ügyvezetője, Aaron Greenberg nyilatkozta, hogy nem lesz mostanában olyan Microsoft konferencia, ahol bemutatják az Elden Ringet. Néhány kamerával felvett részlet viszont elkezdett terjedni a közösségi média felületeken a tavalyi, soha be nem mutatott előzetesből, ma pedig már valakinek sikerült felvennie egy hosszabb anyagot, amelyen a teljes trailer és némi gameplay is megtekinthető.

Hirdetés

Az eredeti minőség nagyon gyenge, de a feltöltő felskálázta, hogy nézhetőbb és érthetőbb legyen, pontosan mi is történik a videón. Alább ti is megnézhetitek, és persze a látványról ne formáljatok véleményt, egyrészt ez biztosan korai állapot, és a digitális javítás sem tett neki jót:

A hivatalos bejelentést és az Elden Ring várható megjelenését továbbra is homály fedi, remélhetőleg minél előbb érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, illetve vélhetően az új generációs konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)