Hirdetés

A kiszivárgott előzetes visszajelzései miatt csúszik a Crysis Remastered

|

Ma számítottunk a felújított Crysis trailerére, de a csapat ehelyett szomorú hírt közölt.

Hirdetés

A Microsoft Store már a hivatalos bemutató előtt lebuktatta a Crysis Remastered előzetesét, valamint az összes fontosabb részletet. A termékoldalon szerepelt többek között az is, hogy a játékosok július végén csaphatnak le az újrakevert Crysisre, azonban a reakciók eltántorították ettől a fejlesztőket. 

Hirdetés

A kiszivárgott felvétel minősége nem volt a legacélosabb, de így is látni lehetett, hogy milyen a legutóbbi CryEngine-nel felturbózott Crysis, ugyanis a kedvcsináló során PC-n rögzített gameplay felvételeket mutattak. Noha nálam a Maximum Armor és Maximum Speed részeknél befigyelt némi libabőr, nem mindenkit kapott el a nosztalgia: a Crytek Twitteren kiadott közleménye szerint a rajongók Crysis franchise iránti szenvedélye egy magas minőségű játékot érdemel, ezért annak érdekében, hogy teljesíteni tudják ezt, muszáj eltolniuk a megjelenést (az összes platformon) és a trailer premierjét is pár héttel. Szeretnék az így szerzett időt arra felhasználni, hogy polírozzanak a játékon, mivel látták a szivárgás utáni reakciókat - a jókat és rosszakat egyaránt. 

A Crysis Remastered tehát egészen biztosan nem fog megjelenni július 23-án, de az biztos, hogy még idén megkapjuk és készül belőle Nintendo Switch-es változat is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)