Hirdetés

A kiszivárgott Far Cry 6 kép kapcsán beindultak Vaas rajongói

|

Egyes rajongók már egy kiszivárgott Far Cry 6 kép kapcsán is a széria egyik legikonikusabb főgonoszát, Vaast keverik bele a játékról alkotott teóriákba.

Hirdetés

Tegnap egy nyúlfarknyi videón bemutatkozott a következő Far Cry főgonosza, akit Giancarlo Esposito formál meg. A bemutató előtt már egy Far Cry 6 art is kiszivárgott, melyen a marcona arcú vezér egy fiatal fiú vállán pihenteti kezét, aki valószínűleg valamiféle mentoráltja lesz majd a játékban (aki esetleg idővel ellene fordul?). Persze azonnal be is indult a nagy találgatás.

Hirdetés

Az eddig rendelkezésre álló infók alapján ezt a fiút Diegónak hívják majd, de mást egyelőre nem tudunk róla. Valaki azonban észrevett egy érdekességet, mely alapján sokan máris összekötötték a fiatal srácot és a Far Cry 3 főellenségét. Vaas kétségtelenül a franchise legikonikusabb szereplője, és valószínűleg sokan örülnének neki, ha viszontláthatnák, nyilván ez már egyeseknek elég motiváció arra, hogy mindent belelássanak abba az egyszerű egyezésbe, miszerint Diego és Vaas ugyanott, a szemöldökükön viselnek egy sebhelyet: 

No persze simán lehetséges, hogy pusztán véletlenről van szó, de a remény ott él, hogy a Ubisoft úgy döntött, tovább mélyíti a már eddig is elképesztően jól összerakott karaktert, feltehetően egy ilyen átkötésnek örülnének a rajongók.

Ti mit szólnátok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)