Hirdetés

A Kojima Productions nem úgy ünnepelte az 5. születésnapját, ahogy sokan várták

|

A rajongók számítottak valami nagyobb bejelentésre, de Kojimáék visszafogták magukat.

Hirdetés

Egyszerre két dolog is történt a közelmúltban, ami sokakban táplálta a gyanút, hogy Hideo Kojima valami meglepetéssel készülhet. Egyrészt kiderült, hogy a stúdió új fejlesztőket keres egy titokzatos projekthez, másrészt újfent elindult egy pletykahullám, miszerint a The Game Awardson lepleződhet le a halottaiból feltámasztott Silent Hills játék.

Végül egyikből sem született bejelentés, azonban a remény megmaradt, méghozzá a Kojima Productions 5. évfordulós ünneplése miatt.

Hirdetés

A csapat Twitteren harangozta be, hogy néhány hírrel fognak ünnepelni, ám a titokzatos projektre egyik sem tett utalást, Ehelyett a Kojima Productions egy videóval köszönte meg a játékosok támogatását és emlékezett meg Hideo Kojima BAFTA-díjáról, amit korábban olyan játékipari legendáknak ítélték oda, mint John Carmack, Gabe Newell vagy Peter Molyneux.

Emellett a Metal Gear Solid szérián és a Death Strandingen is dolgozó Yoji Shinkawa tervezett egy különleges LUDENS háttérképet is, amit a tweetben található linken keresztül ti is le tudtok tölteni. 

Végül nem maradhatott el a merchandising sem, a pénztárcájukat kinyitó rajongók egyedi, ötödik évfordulós ruhadarabokra csaphatnak le a Kojima Productions Store-ban és lephetik meg magukat az ünnepek alkalmából - vagy csak úgy. Boldog 5. születésnapot, KP!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)