Hirdetés

Metal Gear - készül a következő rész

|

Természetesen attól, hogy Kojima lelépett, a Metal Gear sorozat még nem áll le. Már meg is vannak a tervek a folytatásra.

Hirdetés

Nyilván megvan annak az oka, hogy a Konami gyorsan a világ tudtára akarta adni, lesz folytatása Metal Gear sorozatnak. Nem szeretnék, ha mindenki csak Kojima új csapatára figyelne. Megértjük mi ezt, csak picit aggódunk, hogy milyen lesz a mester nélkül. 

Mindenesetre a Konami hivatalosan is megerősítette, hogy ugyan nagyon szomorúak, hogy Kojima ebben már nem fog részt venni, de jön a következő Metal Gear, amihez egy kis erősítésre is szükségük lesz. Jelenleg tapasztalt fejlesztőket keresnek az új játékhoz, bár kicsit ködös a hirdetés, mivel nem is írja le, hogy pontosan milyen csapathoz keresnek embereket. Egyébként a kiadó arról is biztosított mindenkit, hogy még jó darabig támogatják majd a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint is, leginkább további frissítésekkel.

Reménykedjünk, hogy a jelentkezők lesznek olyan jók, hogy meg se érezzük majd a folytatáson Kojima hiányát. Ti mit várnátok a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)