Hirdetés

A Konami szerint kész az eFootball, de valójában még sok minden hiányzik belőle

|

Hamarosan megjelenik a PES-utód eFootball 1.0-s verziója, de aki azt reméli, ettől mindent megkap, amit egy focis játéktól várhat, csalódni fog.

Hirdetés

A nem pont a fantasztikus ötleteiről és játékosbarát döntéseiről ismert Konami 2021 szeptemberében adta ki a Pro Evolution Soccer sorozat utódjának számító eFootball 2022-t, egy ingyenesen játszható futballjátékot, ami messze nem volt még kész. Több mint hat hónap eltelt azóta, érkeztek kisebb-nagyobb frissítések, és ha minden jól megy, április 14-én jön az 1.0-s változat, amit egyébként eredetileg novemberben akartak élesíteni.

A Konami Digital Entertainment közleményében azt állította, úgy érzik, sikerült elérniük azt a minőséget, amit már bátran tálalnak a játékosok elé, és nem kell félni, további funkciók érkeznek majd későbbi frissítésekkel.

Hirdetés

Az 1.0-val bekerül a Dream Team mód (korábban Creative Team), amiben kedvenc játékosainkból és edzőinkből alkothatunk csapatokat, illetve továbbra is játszhatunk online és helyi meccseket. A védekezés irányítása intuitívabb lesz, visszahozzák a PES-ekben látható parancsokat, fejlődik a passzolás, gyorsabb lesz, illetve az online meccsek is stabilabbá válnak. További újításokról a borzalmas dizájnnal megáldott hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Aki kedvet kapna hozzá, most már várja meg az 1.0-t, aztán térjetek vissza és számoljatok be arról, tényleg jobb lett-e a játék.

Címkék: #konami #efootball
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)