Hirdetés

A Konami végre bemutatott egy új játékot, ami nem egy virtuális pacsinkó

|

A jövő Londonjában a bűnüldözés legnagyobb fegyvere egy prediktív MI, Sherlock, aki gyakorlatilag ellehetetleníti a rosszfiúk munkáját. Így volt ez addig, amíg Moriarty fel nem bukkant.

Hirdetés

A Konami bejelentett egy új többjátékos társast, amiben hasonlóan az Among Ushoz, ki kell találnunk, hogy ki is az elkövető. Az indie csodával ellentétben a Crimesight egy összetettebb játék lesz: a helyszín egy hatalmas villa, az akciókat körökre osztva hajthatjuk majd végre, és a pályákon rengeteg elem segítheti vagy hátráltathatja a feladatunk teljesítését.

Az első trailer alapján több köze lesz egy taktikai társasjátékhoz, mint az asztronautás mészárszékhez.

Hirdetés

A sztori szerint 2075 Londonjában járunk, ahol egy Sherlock nevű MI minden bűncselekményt megold azelőtt, hogy bekövetkezne. Egyetlen valódi ellenfele a szintén mesterséges intelligencia képében támadó Moriarty, aki lenyúlja magának Sherlock csapatának egy részét, és gyilkossági célpontokat ad meg választottjainak.

A játék során nem csak azt kell majd kitalálnunk, hogy a jelenlévők között kik dolgoznak Moriartynak, de azt is, hogy kik a lehetséges célpontok.

A játék bétatesztje még a mai napon elindul, jelentkezni pedig ezen az oldalon tudtok. Megjelenési dátumot még nem tudunk, ahogy azt sem, hogy számíthatunk-e konzolos megjelenésre.

Mit gondoltok a koncepcióról? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)