Hirdetés

A konzolos World of Tanks Hot Wheels kooperációval erősít

|

Elrajtolt a World of Tanks Console második szezonja, ami új tartalmakat hozott magával.

Hirdetés

Nemrég még a Wargaming a gamescommal közösen ünnepelte a World of Tanks 10. évfordulóját, majd nem sokkal később újabb platformot hódított meg a World of Tanks Blitz, és végül érkezett egy új battle pass is, valamint visszatért a WoT saját battle royale játékmódja, a Steel Hunter. Ezzel azonban még nem ért véget a tartalomfrissítés, most a konzolos World of Tanks került sorra. 

Hirdetés

A Wargaming közleménye alapján elrajtolt a World of Tanks Console második szezonja, amelynek legnagyobb újdonsága egyértelműen a Hot Wheels-es együttműködés. Szeptember 22-től december 7-ig izgalmas jutalmakra és feloldható tartalmakra tehetnek szert a Season Pass vásárlói, sőt azok is, akik nem rendelkeznek szezonbérlettel. Utóbbiak belekóstolhatnak olyan speciális tankok irányításába, mint a Hot Wheels Tiger Shark Crews, a T-34-85m és a Tiger Shark Spähpanzer, valamint szerezhetnek extra aranyat, ezüstöt, ládákat, prémiumidőt és hasonló cuccokat. 

A Season Pass tulajok pedig olyan tankokkal dobhatják meg a játékélményüket, mint a Trailblazer Spahpanzer, a Rodger Dodger E 75 TS és a Tiger Shark Spähpanzer, de az egyes szintek teljesítésével további elképesztő lootot is bezsebelhetnek. Aki még ennél is többet szeretne, az befizethet a Hot Wheels Ultimate Pass-ra, amely többek között a drabális Bone Shaker TS-5 tankot és legénységét kínálja temérdek más nyalánkság mellett. 

Az európai és amerikai játékosok részt vehetnek a Season 2 különleges kezdeményezésében is, amelynek keretében a játékbeli teljesítményünktől függően akár megnyerhetjük a fődíjat, a 10000 dollárt (körülbelül 3,1 millió forintot) is. Íme a részletek: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)