Hirdetés

A korábbi részek remake-je lesz a Layers of Fears, ami a szebb látványon túl más okot is ad a végigjátszásra

|

Csalódni fog, aki a pszichológiai horrorjátékok folytatását várta a Bloober Teamtől.

Hirdetés

Azt, hogy nem riad vissza az újrahasznosítástól, már a cyberpunk és a horror műfajait összemosó Observer új generációs kiadásával bizonyította a Bloober Team, de a lengyel stúdió mentségére legyen mondva, a System Redux verzió esetében nem elégedett meg annyival, hogy kipofozza a látványt, a játékmeneten is eszközölt pár apróbb módosítást, továbbá kaptunk némi plusztartalmat a meglévők mellé.

Valami hasonlóra készül most a csapat a Layers of Fear sorozattal, amelynek eddig megjelent epizódjai hamarosan megújulva lépnek a közönség elé, és ezúttal sem merül ki a tatarozás pár szépségtapaszban, sőt. A Bloober Team lényegében egybegyúrja a két játékot és az Inheritance DLC-t, mi több, még meg is fejeli a történetet egy bónusz felvonással. Bár az még nem világos, hogy pontosan miként is néz majd ki az így létrejövő alkotás struktúrája, azaz mennyire lesz széttagolt a pszichedelikus képekben bővelkedő kaland.

Hirdetés

Az első rész főszereplőjének felesége, vagyis a festő múzsája lesz az, akit a The Final Note című fejezetben terelgethetünk az Unreal Engine 5 segítségével életre keltett, igencsak látványos (van itt minden: 4K, HDR, Ray Tracing, kutyafüle) környezetben. Erre a friss tartalomra hegyezték ki az alkotók a gamescom 2022 alkalmából kiadott előzetesüket is, amit alább magatok is megcsodálhattok.

A Layers of Fears 2023 elején érkezik PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)