Hirdetés

A koronavírus miatt elmarad a The Division 2 egyik belengetett eseménye

|

A Ubisoft szerint a vírus olyan terheket rótt rájuk, melyek miatt kénytelenek voltak megváltoztatni korábban biztosnak vélt terveiket.

Hirdetés

A Ubisoftnál már-már hagyomány, hogy félkész állapotban megjelent játékaikat hosszú munkával végül kifejezetten élvezetes kalandokká alakítják. A The Division 2 esetében még csak erről sem volt szó, hiszen az már a megjelenéskor szórakoztató és összetett élményt nyújtott.

Ettől függetlenül valamiért nem hozta a tőle várt bevételt, de a stúdió nem engedte el a washingtoni kaland kezét és folyamatos frissétsekkel készül hozzá. Bár a játék negyedik szezonja hamarosan élesedik, egy korábban beharangozott eseményt sajnos törölt a kiadó.

Hirdetés

A Codename: Nightmare azt sejtette, hogy a fejlesztők egy horrorisztikusabb eseménnyel készülnek a játékon belül, azonban egy kiadott roadmapen történő említést leszámítva semmilyen részletet nem kaptunk róla. Ez talán nem is baj, ugyanis a stúdió most bejelentette, hogy kénytelenek voltak kukázni az eseményt:

"Ez egy kemény év volt mindenkinek; kemény év volt számunkra is, és ennek egyik következménye, hogy változtatnunk kellett korábbi terveinken."

- mondta Yannick Banchereau, a játék egyik kreatív vezetője a szokásos videobeszámolójukban.

Nem tudjuk, hogy mik voltak az eredeti tervek, de a Season 4 során megvalósuló Codename: Nightmare átalakult, így mindössze néhány limitált ideig megszerezhető kinézetet és tárgyat takar.

A negyedik szezont elhozó frissítés 2021. február 2-án érkezik, és ez lesz az a csomag is, ami a PlayStation 5 és Xbox Series X tulajok számára elhozza a 4K felbontás melletti 60 fps-t is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)