Hirdetés

A koronavírus sem tudta leállítani egy nagyon ütős Fallout 4 mod fejlesztését

|

Új videóval jelentkezett a Fallout: Miami mögött álló brigád.

Hirdetés

A modok spektruma igen széles, hiszen léteznek olyan apró kiegészítések, amelyek legfeljebb csak egy-egy fegyver vagy tárgy kinézetét változtatják meg, de volt már példa olyan rajongói alkotásra is, ami majdnem teljesen átalakította a játékot, amihez készült. A régóta formálódó Fallout: Miami egyértelműen inkább az utóbbi típushoz áll közelebb, ezért is jó hír, hogy továbbra sem álltak le a munkálatai.

Hirdetés

Az ambiciózus Fallout 4 mod a tervek szerint nemcsak új történetszálat, de számos mellékküldetést és vadonatúj NPC-ket is hoz, méretét és tartalmát tekintve pedig akár egy hivatalos kiegészítőként is lehet majd rá tekintetni. Különböző csoportokkal is találkozhatunk majd a rajongók által összerakott pusztaságban, így például lesz egy olyan frakció, amelynek tagjain kókuszból készült maszkot láthatunk. Ezen felül a modderek még vadonatúj márkákat is kitaláltak, amelyektől egyértelműen színesebb lesz a posztapokaliptikus Miami.

Ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, akkor feltétlenül nézzétek meg az alábbi videót!

Nektek hogy tetszik eddig a Fallout: Miami?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)