Hirdetés

A következő Minecraft ellenfelet ti választhatjátok meg

|

A Minecraft világa hamarosan kap egy új lakót, és a közösségen múlik az, hogy a három opció közül melyik fog bekerülni.

Hirdetés

Hamarosan megrendezésre kerül a Minecraft Live, és a jeles alkalomból a fejlesztők megnyitnak majd egy szavazást, ahol eldőlhet, hogy melyik mob kerülhet be a játékba. A választási lehetőségek között ott van a Minecraft Dungeons Iceologerje, és a Minecraft Earth Moobloomja és Glow Squidje. Ebből a háromból csak az egyik akar majd megölni benneteket.

Az Iceologer magas hegyek csúcsaiból fog "repülő jégfelhőket" hajigálni a játékosra. Ebből talán ti is kitaláljátok, hogy ő a legkevésbé barátságos a három közül. A Moobloom már sokkal jobb arc, ő ugyanis csak fel fogja pörgetni az erdős zónák élővilágát. A Glow Squid pontosan azt csinálja, amit a neve alapján feltételeznétek: ő egy polip, aki a tavakban és világít. 

Hirdetés

A három opció valamelyikére a Minecraft Live 2020 alatt szavazhattok. Az esemény október 3-án, egészen pontosan délután 4-kor kezdődik. Most tényleg csak rajtatok múlik hogyan, egészen pontosan kivel bővül majd a játék.

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)