Hirdetés

A következő Rainbow Six: Siege patch után már hasznosabb lehet Oryx

|

Elvileg több operátor, köztük egy nem túl népszerű védő is erősebb lesz hamarosan.

Hirdetés

A tavasszal megjelent Operation Void Edge többek között két új karakterrel bővítette a Rainbow Six: Siege-et, azonban Oryx nem igazán lett a rajongók új kedvence. A jordán védő ugyanis egy olyan képességgel rendelkezik, ami csak kevés helyzetben nyújthat segítséget, ráadásul működését tekintve akár még pórul is járhatunk a használatával.

Hirdetés

Oryx a Remash Dash nevű skill birtokában könnyedén átszaladhat a meg nem erősített falakon, és így meglepheti ellenfelét, ám a gyakorlatban ez sokszor sajnos nem így működik, mivel ahhoz is idő kell, hogy az operátor ismét kézbe vegye a fegyverét a manővert követően. Emiatt pedig előfordulhat, hogy hiába lepjük meg a támadókat, mivel azok seperc alatt szitává lövik védtelen karakterünket.

Ezt igyekszik orvosolni a Ubisoft néhány módosítással, amelyeket már ki is lehet próbálni a tesztszerveren. Az egyik leglényegesebb változás, hogy a Dash használata után Oryxnak mindössze fél másodpercre lesz szüksége ahhoz, hogy ismét harcképessé váljon, ami óriási különbséget jelenthet bizonyos szituációkban. Persze a patch megérkezéséig még változhatnak ezek az újítások, de egyelőre úgy tűnik, nemsokára tényleg érdemes lehet már a jordán védővel róni a pályákat.

Egyébként a tesztszerveren Oryx mellett már Gridlock is megváltozott egy picit, hiszen több szempontból is javult a Trax Stinger csapdája, illetve Fuze is kapott egy extra Cluster Charge töltetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)