Hirdetés

A következő Serious Sam közelebb van, mint hinnéd

|

Váratlan meglepetéssel rukkolt elő a Devolver Digital és a Croteam.

Hirdetés

Oké, nem tartozik a 2020-as játékkínálat legjobbjai közé a Serious Sam 4, de azért a szériának még mindig van egy akkora méretű rajongótábora, ami szabad szemmel is látható. Jól tudja ezt játékipar különce, a Devolver Digital is, különben nem vásárolta volna fel a horvát stúdiót.

És feltehetően nemcsak azért invesztált a Croteambe, hogy aztán kiadja új generációs konzolokra is annak legutóbbi lövöldéjét, hanem azért is, hogy további játékokkal gyarapodjék a portfóliója, és a címszereplő Sam Stone újabb ellenfelek ezrein vágja át magát vicces (vagy annak szánt) egysorosokat és durva flintákat pufogtatva.

Hirdetés

Annak, aki túl tudta tenni magát a negyedik számozott epizód okozta csalódáson, netán még jól is érezte magát játék közben, nagyszerű hírrel szolgálhatunk, mert a Devolver Digital egy videóval kísért tweetben elhúzta a rajongók orra előtt a mézesmadzagot: megkérdezte, mit szólnánk egy jövő heti bejelentéshez, majd egy januári megjelenéshez.

Kicsit korai lenne máris piacra dobni a Serious Sam 5-öt, ezért valószínűbbnek tűnik, hogy egy önállóan futó kiegészítő vagy spin-off erejéig látogat el hősünk a fagy birodalmába. Ti adtok Samnek még egy esélyt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)