Hirdetés

A következő Sonic játék hatalmasat csavarhat a szérián

|

A jelek szerint a címe Sonic Rangers lesz, és sokat merít a Breath of the Wildból és a Ubisoft nyílt világú címeiből.

Hirdetés

A Sega legutóbbi Sonic bemutatójának végén felbukkant egy kis ízelítő egy olyan új játékból, aminek akkor még nem tudtuk a címét. Egy rövid videót kaptunk, ahol Sonic keresztülhasít az erdőn, és a végén láttuk, hogy bármi is ez, 2022-ben jön PS4-re, PS5-re, PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

A címe később kiderült, amikor a teaser 4K verziójának adataiban megtalálták a Sonic Rangers nevet.

Hirdetés

A ResetEra összeszedte a 4chanon felbukkant "szivárogtatókat", akik saját elmondásuk szerint tesztelhették a játékot. Az állításaik szerint egy nyílt világú kaland lesz, harccal, puzzle elemekkel, Ubisoft-stílusú tornyokkal, XP-vel és karakterfejlesztéssel. Sonic a kaland során új képességekhez férhet hozzá, például a "spincycle-höz", amit a teaser végén láttunk. A sztori állítólag egy szellemlány körül forog, de ennél sokkal többet nem tudunk róla. 

Az egész nagyon gyanús lenne, de a szivárogtatók már tavaly emlegettek egy Sonic Rangers című játékot. Lehet valami ebben a fórum posztban.

Nektek hogy tetszenek a fenti ötletek egy Sonic mókába csomagolva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)